Oproep: bent u een easyJet piloot werkzaam in Italië en verbleef u in een belastingjaar minder dan 183 dagen in Italië?

Oproep: bent u een easyJet piloot werkzaam in Italië en verbleef u in een belastingjaar minder dan 183 dagen in Italië? Neemt u dan vooral contact met ons op om belasting te besparen

Indien het Ministerie van Financiën in cassatie gaat bij de Hoge Raad tegen de uitspraak van het Gerechtshof ’s-Hertogenbosch van januari 2019 betekent dit dat de uitspraak niet definitief wordt. Piloten die werkzaam zijn bij easyJet Italië zullen tegen dubbele belastingheffing aanlopen indien zij in een belastingjaar minder dan 183 dagen in Italië verbleven. Immers, Italië houdt loonbelasting in op het arbeidsinkomen. Daarnaast heft Nederland inkomstenbelasting over het arbeidsinkomen en verleent geen voorkoming van dubbele heffing. De belastingdienst zal bij het opleggen van de aanslag inkomstenbelasting geen rekening houden met de lopende procedure.

Bent u een easyJet piloot werkzaam in Italië en verbleef u minder dan 183 dagen in een belastingjaar in Italië? Neemt u dan vooral contact met ons op.

Via Team Vervoort kunt u zich aansluiten bij deze rechtszaak. U zult dan, indien Team Vervoort ook bij de Hoge Raad gelijk krijgt, niet in twee landen belasting betalen over uw arbeidsinkomen. Dit leidt voor u tot een (enorme) belastingbesparing.

Wilt u zich aansluiten bij de rechtszaak of heeft u hierover nog vragen?

U kunt ons bereiken op 023 – 542 21 24 of via de email info@teamvervoort.nl. Wij wisselen graag van gedachten met u over uw situatie.

CONTACT

Kenaustraat 1
2011 MV Haarlem
Postbus 117
2000 AC Haarlem

© Team Vervoort
iban NL12INGB0686017269
bic INGBNL2A
kvk Haarlem 34171025