Klopt mijn advies?

Dagelijks adviseren wij particulieren, internationale professionals en bedrijven op fiscaal-juridisch gebied. Een goed advies is duidelijk over risico’s en kansen, goed samen te vatten, op maat en richt zich niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn. Op onze fiscale specialismen geven wij regelmatig een second opinon af en staan onze branchegenoten, die deze fiscaal juridische kennis niet in huis hebben, bij.

Second opinion 
Financiële beslissingen, zoals de aankoop van een woning of het aangaan van een samenwerking hebben doorgaans voor langere tijd praktische gevolgen. Toch is het nog gebruikelijk om slechts bij een partij om advies te vragen. Wilt u niet over een nacht ijs gaan? Bent u benieuwd naar een andere visie op uw financiële opgave? Of heeft u twijfels over het geboden advies? Vraag dan om een second opinion. Wij brengen graag voor u in kaart wat uw mogelijkheden zijn, met welke risico’s u rekening dient te houden en lichten ons advies helder toe.

Samen cliënten verder helpen
Branchegenoten, zoals administratiekantoren, accountants en notarissen leggen wij regelmatig uit waar u – fiscaal gezien – rekening mee dient te houden. U kunt ook met ons 'sparren' om uw cliënten verder te helpen. In goede onderlinge afstemming en met heldere afspraken opereren wij als het verlengstuk van uw organisatie. Het spreekt vanzelf dat hierbij onze kennis en kunde centraal staan als aanvulling op uw dienstverlening, zodat de commerciële relatie die u met uw cliënt onderhoudt niet ter discussie komt te staan.

CONTACT

Kenaustraat 1
2011 MV Haarlem
Postbus 117
2000 AC Haarlem

© Team Vervoort
iban NL12INGB0686017269
bic INGBNL2A
kvk Haarlem 34171025